Kampusi dhe vizita virtuale

Ka disa arsye pse AUBG eshte nje vend special, dhe kampusi i banimit eshte padyshim njeri prej tyre.

Kompleksi i studenteve Skaptopara, ose Skapto, ashtu si te gjithe e quajne, eshte nje i lloji te tij, ne traditen tipike amerikane “artet liberale”, i cili i lejon te jetojne, mesojne dhe te argetohen ne te njejtin vend. Nje mjedis i tille eshte thelbesor ne edukimin e ndjenjes se bashkimt, i cili e dallon AUBG nga universitetet e tjera, dhe qëndron me AUBGers për pjesën tjetër të jetës së tyre.

Atmosfera unike është rritur më tej nga pajisjet moderne në kampus. Ketu ju do te gjeni ndertesen e mrekullueshme, e cila ka fituar dhe cmim, America for Bulgaria Student Center (Qendra Studentore America for Bulgaria), Balkanski Academic Center (Qendra Akademike Balkanski) dhe Panitza Library (Libraria Panitza), te dyja te vendosura ne nje ndertese plot stil, si dhe konviktet e banimit- Skaptopara 1,2 dhe 3.

We are Social